PHOTRIO is now live: feedback, bug reports & feature requests in this thread.

Discussion in 'System Announcements' started by Sean, Aug 16, 2017.

  1. Wayne

    Wayne Subscriber

    Messages:
    2,684
    Joined:
    Jul 8, 2005
    Location:
    USA
    Shooter:
    Large Format
    Unless I'm wrong (my favorite disclaimer), posts are not hybrid or digital or analog. The forum you post them in are one of the above, and you can't change that. You can only make a better choice of where your created thread goes in the first place.
     
  2. AgX

    AgX Member

    Messages:
    18,217
    Joined:
    Apr 5, 2007
    Location:
    Germany
    Shooter:
    Multi Format
    Not quite.
    some forums are strictly one field.
    other forums as Industry News allow to indicate a field. Farmersteve in this case chose hybrid.
    Not a big problem, but one has to be aware of the issues. Likely quite some members as me are surprised, until they find out
    how it came.
     
  3. Sirius Glass

    Sirius Glass Subscriber
    Ads Enabled

    Messages:
    28,099
    Joined:
    Jan 18, 2007
    Location:
    Southern California
    Shooter:
    Multi Format
    Groups:
    When there are multiple attachments:
    1. On my Mac I can select and move from one to the next without problems. Like it has always been.
    2. On my PC laptop with Windoz 10 and Firefox I select one attachment and it is placed in a new tab, to select the next attachment I have to separately select it. Please fix this.
     
  4. jtk

    jtk Subscriber
    Ads Enabled

    Messages:
    1,694
    Joined:
    Nov 8, 2007
    Location:
    Albuquerque, New Mexico
    Shooter:
    35mm
    I'm new to Photrio... Have been shooting/scanning B&W film for a dozen years, printing via inkjet. Film and film technique are vital, silver printing not so much, especially considering that Photrio (like APUG) is an online phenomenon. Reviewing many of my silver prints recently, scanning those negatives, I'm thrilled by my photography from decades ago. :smile:
     
  5. Craig

    Craig Subscriber

    Messages:
    1,207
    Joined:
    Apr 8, 2004
    Location:
    Calgary
    Shooter:
    Multi Format
    I'm having certificate errors when using Photrio, typically about once a week or every 2 weeks. Sometimes it fixes itself the next day and today it isn't. I've followed the links on Mozilla and deleted a certificate and replaced it, which has worked previously, but doesn't now. I'm using Windows 7 and Firefox 58. Here is what I see when I try an open phototrio:

    Secure Connection Failed

    An error occurred during a connection to www.photrio.com. You have received an invalid certificate. Please contact the server administrator or email correspondent and give them the following information: Your certificate contains the same serial number as another certificate issued by the certificate authority. Please get a new certificate containing a unique serial number. Error code: SEC_ERROR_REUSED_ISSUER_AND_SERIAL

    The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
    Please contact the website owners to inform them of this problem.

    Any ideas what's up? Works fine on Sea Monkey browser. I also have Kaspersky Total Security.
     
  6. OP
    OP
    Sean

    Sean Admin Staff Member Admin
    Ads Enabled

    Messages:
    10,180
    Joined:
    Aug 29, 2002
    Location:
    New Zealand
    Shooter:
    Multi Format
    Groups:
    It seems local to your machine. You could try deleting the certs, this should do it:

    To delete your old exception:
    1. On the Firefox window, click the <Firefox> button and then click <Options>.
      For Windows , click <Tools> and then <Options>.
      For Linux OS, click <Edit> and then <Preferences>.
    2. Select the <Advanced> panel.
    3. Click on the < Encryption> tab.
    4. Click <View Certificates> to open the Certificate Manager window.
    5. In the Certificate Manager window click the <Servers> tab.
    6. Identify the item that corresponds to the site that generates the error.
      Note: The Certificate Authority (CA) for that server - the CA name
      appears above the site name.
    7. Click on the server certificate that corresponds to the site that generates the
      error and press <Delete>.
    8. Click <OK> when prompted to delete the exception.
    9. Click the <Authorities> tab and select the the item that corresponds to the CA that you noted earlier and then press <Delete>.
    10. Click <OK> when prompted to delete the exception.
     
  7. Craig

    Craig Subscriber

    Messages:
    1,207
    Joined:
    Apr 8, 2004
    Location:
    Calgary
    Shooter:
    Multi Format
    Should I have something from Photrio at step 6? I don't...

    Don't know what I did, but it works now!
     
  8. paterson1

    paterson1 Subscriber

    Messages:
    14
    Joined:
    Oct 27, 2017
    Location:
    Los Angeles
    Shooter:
    4x5 Format
    Thanks for the wonderful site. I am looking for some gear, but when I go to "Want to Buy" forum, the message reads that I have "insufficient privileges to post here". How can I rectify this issue?

    Thank you.


     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies. If you have a Photrio account, please log in (and select 'stay logged in') to prevent recurrence of this notice.