Når det gjelder grums i kaffeblandingen, så stammer det fra kaffen, og det er mye av det! På lagerflasker, med 3X konsentrasjon av kaffe, lagret på flaske, som har stått ei ukes tid eller så, blir det liggende igjen en god grøt på bunnen av flaska når den er tom, minst en halv cm, dette er saker som går rett i tanken når man mixer frisk kaffe! Jeg har ikke sett forskjell på filmene, om man bruker den ene eller andre metoden, filmene blir fine åkkesom!
No. 4, det er bare WOW WOW WOW!
Takk Erik, høres ut som om testene kan gjøres med springvann i alle fall. Sliter tidvis med hvite prikker i bildene etter scanning, selv om all kjemien jeg bruker er engangs inkl fix'en. Er ganske lei av å spotte i PS og LR. Får gjøre en A/B test atter at all kjemien er i hus så får vi se.
Carl
Takk Erik, høres ut som om testene kan gjøres med springvann i alle fall. Sliter tidvis med hvite prikker i bildene etter scanning, selv om all kjemien jeg bruker er engangs inkl fix'en. Er ganske lei av å spotte i PS og LR. Får gjøre en A/B test atter at all kjemien er i hus så får vi se.
Carl
Ezzie sier at nr 4 er to stopp undereksponert.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?