Hello from Istanbul !

Exhibition Card

A
Exhibition Card

• 0
  • 0
  • 12
Flying Lady

A
Flying Lady

• 5
  • 1
  • 45
Wren

D
Wren

• 0
  • 0
  • 28

Recent Classifieds

Forum statistics

Threads
199,037
Members
99,786
Latest member
Pattre
Recent bookmarks
0

ilbey666

Member
Format
35mm
Hi everyone;

I'm Ilbey,

I'm trying the improve myself in photography especially analog. I love taking street life, different portraits and long exposures. I have 3 analog 'love' machine eos 3, ae-1 rogram and zenit 12xp. My best camera is eos 3 with 50mm 1.8 and 28-135mm. I know it is one of the best camera Canon made so I really like shooting with it.

I also have a analog user page in Facebook called 'Negative'. It is the best and big analog group in Turkey. We're at the beginning of this road but we're glad to meet some new good friends :smile:

At the end, I pleased to meet you APUG, hope to learn lots of knowledge from yours and see you in real life :smile:

ooze

Member
Format
Multi Format
Ilbey, hosgeldin. APUG son derece guzel bir grup. Inanilmaz bir bilgi birikimi var burada.

Facebook'tan bikac yil once cikmistim ama gordugum kadariyla sayfan uyelik gerektirmiyor. Bakacagim.

Siyah beyaz analog fotograf ve karanlikoda ustune yazdigim blog belki ilgini cekebilir. Linki asagida.

Selamlar...

Last edited by a moderator:
Format
35mm
Merhaba Ilbey,

Aileye ho?geldin , gerçektende bu forumda analog üstüne ola?anüstü bir birikim var , üyeler hem yard?msever , hem de sayg?l?.

Bir an önce ücretli üyeli?e geçmeni ve galeriye resim göndermeye ba?laman? tavsiye ederim , ayr?ca üyelerden kaz?klanmadan istedi?in ekipman? alabilirsin.

Bir de neye ihtiyac?n varsa söyle , bedava gönderen ç?kar. Mümkün oldu?unca online kalmaya bak , o zaman bir ba?ka zevk al?n?yor.

?lk 200 posta zordur ama aç?ld?nm? rahatça binlere ç?kars?n.

Zenit benim ikinci kameram , çok iyidir.

Selamlar ,
Umut

Steve Smith

Member
Format
Medium Format
Welcome. I have 'liked' your FaceBook page (as I think all the young, happening kids do these days!).

Steve.

OP
OP
ilbey666

ilbey666

Member
Format
35mm
Thank you my friends :smile: I'm very excited your interests about me and my city :smile: At first sight APUG seems very big and crowded but after this lovely ''welcomes'' I understood that this community is very friendly and helpful.

Arkada?lar herkese te?ekkür ederim gerçekten büyük bir site gibi gözüküyor fakat biraz zaman geçtikten sonra çözece?im gibi duruyor :smile: Umut abi tavsiyelerin için çok sa?ol al??veri? derken nas?l oluyor mesela herhangi bir üyenin hesab?na para yat?r?p al??veri? yapabiliyor muyuz?

Format
35mm
?lbey ,

Iyi aksamlar , classifieds diye bir bolum var , hemen ana sayfada sag tarafta mini bir liste var , oraya bak , orada binlerce urun var , zenit e objektif almak istiyorum , ne modeller var diye bir konu basligi ac , ogren , sonra classifieds ta WTB : want to buy diye bir unlemden sonra urunu yaz , bir suru teklif gelir

Abi , APUG a subscriber ol , 12 dolar civarinda , babanin kredi kartiyla uye ol , alisveriste para genellikle Paypal ile odenir , bu da kredi karti ile baglantili , www.paypal.com dan kredi kartiyla uye olduktan sonra bir ay bekliyorsun , onay kodu mektupla kredi ekstresi ile geliyor , siteye girip bu kodu girip , olaya basliyorsun. Karsidakinin e mail ini girip , ne kadar para gondereceksen gonderiyorsun.

Takma kafani , bana ne istiyorsan yaz , yardimci olurum.

Postana , gulumseyen yuz koyma , ciddiye alinmazsin

Bir de WTS vardir , bu da satis yapmak isteyenlerin postasi

Cok ucuz canon lens alirsin bir de tonla rus lens

Benim siteyi cozmem bir kac yilimi aldi , bir de bazilari FREE FREE FREE postasiyla bedava kamera , lens verir.
Bazi insanlar kitap okur gibi postalari okur , sende oyle yap, alternative process bolumu iyidir , facebook tan sonra sok olacaksin.

Sevgiler ,
Umut

Format
35mm
?lbey ,

Iyi aksamlar , classifieds diye bir bolum var , hemen ana sayfada sag tarafta mini bir liste var , oraya bak , orada binlerce urun var , zenit e objektif almak istiyorum , ne modeller var diye bir konu basligi ac , ogren , sonra classifieds ta WTB : want to buy diye bir unlemden sonra urunu yaz , bir suru teklif gelir

Abi , APUG a subscriber ol , 12 dolar civarinda , babanin kredi kartiyla uye ol , alisveriste para genellikle Paypal ile odenir , bu da kredi karti ile baglantili , www.paypal.com dan kredi kartiyla uye olduktan sonra bir ay bekliyorsun , onay kodu mektupla kredi ekstresi ile geliyor , siteye girip bu kodu girip , olaya basliyorsun. Karsidakinin e mail ini girip , ne kadar para gondereceksen gonderiyorsun.

Takma kafani , bana ne istiyorsan yaz , yardimci olurum.

Postana , gulumseyen yuz koyma , ciddiye alinmazsin

Bir de WTS vardir , bu da satis yapmak isteyenlerin postasi

Cok ucuz canon lens alirsin bir de tonla rus lens

Benim siteyi cozmem bir kac yilimi aldi , bir de bazilari FREE FREE FREE postasiyla bedava kamera , lens verir.
Bazi insanlar kitap okur gibi postalari okur , sende oyle yap, alternative process bolumu iyidir , facebook tan sonra sok olacaksin.

Sevgiler ,
Umut

papagene

Membership Council
Council
Format
Multi Format
Ilbey - hello and welcome to APUG from western Massachusetts USA. :D

Photrio.com contains affiliate links to products. We may receive a commission for purchases made through these links.
To read our full affiliate disclosure statement please click Here.

PHOTRIO PARTNERS EQUALLY FUNDING OUR COMMUNITY:

Ilford ADOX Freestyle Photographic Stearman Press Weldon Color Lab Blue Moon Camera & Machine
Top Bottom