Troubles w Photonet???

Discussion in 'B&W: Film, Paper, Chemistry' started by Murray Kelly, Mar 4, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Murray Kelly

    Murray Kelly Subscriber
    Ads Enabled

    Messages:
    526
    Joined:
    Jan 31, 2007
    Location:
    Brisbane, QLD
    Shooter:
    Multi Format
    I know. It isn't polite to use another net to request info about other sites.
    However I am driven to distraction trying to get a reply to a thread in the above group.
    Is it something about being from Australia, or are others also peed off with the terrible system they have installed? The old one was better?
    Cringe back into my hole.
    Murray
     
  2. SuzanneR

    SuzanneR Moderator Staff Member Moderator
    Ads Enabled

    Messages:
    5,963
    Joined:
    Sep 14, 2004
    Location:
    Massachusetts
    Shooter:
    Multi Format
    As a matter of policy, we don't discuss other forums.
     
  3. JBrunner

    JBrunner Moderator Staff Member Moderator
    Ads Enabled

    Messages:
    7,244
    Joined:
    Dec 14, 2005
    Location:
    Basin and Range Province
    Shooter:
    Medium Format
    Hi Murray,

    As a policy we don't discuss other sites on APUG, except to confirm outages etc. A quick check reveals posting on the site is working for me here. This appears to be a technical issue best taken up with Photonet.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies. If you have a Photrio account, please log in (and select 'stay logged in') to prevent recurrence of this notice.