Fremkaldelse 35mm, København - hvor?

Discussion in 'Scandinavia' started by haugstrup, Sep 10, 2008.

 1. haugstrup

  haugstrup Member

  Messages:
  13
  Joined:
  May 5, 2008
  Location:
  Copenhagen,
  Shooter:
  35mm
  Jeg er for nyligt flyttet fra Aalborg til Charlottenlund og skal nu finde en ny fotopusher som kan fremkalde alm. 35mm film for mig. I dag gik jeg ned til den nærmeste fotohandler og fik lidt af et chock. Han ville have 30,- for at fremkalde negativer (helt fair) og 75,- for at levere en cd med scans (helt forrykt). Derudover er der 7-10 dages leveringstid.

  Min lokale i Aalborg (Click på Boulevarden, kan varmt anbefales) kunne klare en fremkaldelse samt scanning for 50,- Det er under halv pris og han kunne fremkalde så jeg havde billederne næste dag.

  Kender I til nogle fotohandlere i Københavnsområdet som har mere menneskelige priser for fremkaldelse af negativer+indscanning? Jeg færdes normalt omkring Charlottenlund, Nordvest og Vesterbro.

  Ja, jeg ved godt jeg skal fremkalde selv. Det vil jeg også gerne, men det kan kun blive et vinterprojekt at få lært og jeg står med et akutbehov. :smile:
   
 2. Tom A

  Tom A Member

  Messages:
  148
  Joined:
  Apr 28, 2005
  Location:
  Moen, DK
  Shooter:
  Multi Format
  Jeg bruger Xposure i Borgergade, når jeg skal have fremkaldt dias, men jeg vil ikke kalde deres priser for menneskelige :sad:

  Xposure fremkalder samme dag, hvis du aflevere dine film i deres postkasse før kl. 8 om morgen ellers fra dag til dag. Jeg har ikke fået skannet film ved dem, men det er helt sikkert også dyrt.

  Tom
   
 3. Soeren

  Soeren Member

  Messages:
  2,643
  Joined:
  Nov 5, 2004
  Location:
  Naestved, DK
  Shooter:
  Multi Format
  Jeg mener at der er "Click" butikker i København ellers er der Foto C i Holbergsgade. Prolab modtager film til fremkaldelse (men fremkalder dem ikke selv) og tager 35.- + moms/stk med krav om køb af minimum 10 fremkaldelser (checks). Xposures scans er/var ikke bare dyre men i mine øjne heller ikke pengene værd. De er dog betydeligt bedre end hvad jeg ellers har set fra fotohandlere. Det er dog nogle år siden jeg fik scannet hos dem så prøv og bedøm selv. Der findes også noget der kaldes Labbet men jeg husker ikke hvor det ligger. Jeg prøvede lige google men den gav kun svenske sider.
  Mvh
   
 4. OP
  OP
  haugstrup

  haugstrup Member

  Messages:
  13
  Joined:
  May 5, 2008
  Location:
  Copenhagen,
  Shooter:
  35mm
  Jeg fik anbefalet Lyngby Billed og Digital Center af en kollega og jeg fik en meget venlig mail fra dem da jeg lavede en forespørgsel. Det lader til at prisen på negativer ligger meget fast blandt forhandlerne (30-35 kr.) så i den henseende er det vist ligemeget hvor man går hen med sine 35mm film prismæssigt. Nu vil jeg tage lidt film med til nogle forskellige steder og se hvilken jeg bedst kan lide. Tak for alle de fine anbefalinger.
   
 5. Erik Hartmann

  Erik Hartmann Member

  Messages:
  254
  Joined:
  Sep 25, 2006
  Location:
  Copenhagen
  Shooter:
  Large Format
  Bruger altid FotoC..... husker ikke priserne... men aflever inden kl 16.00 og hent næste dag kl.16.00..de sender osse....mod porto....
  Ellers Fotolab Nannasgade 28, 2200 kbhvn n..... De er top prof... arbejdet er meget OK, men priserne er derefter.....men vil du ha' virkelig kvalitet så er det Fotolab....