Mere mørkekammerudstyr...

Discussion in 'Scandinavia' started by Kvistgaard, Aug 21, 2008.

 1. Kvistgaard

  Kvistgaard Member

  Messages:
  283
  Joined:
  Jun 10, 2005
  Location:
  Svendborg, D
  Shooter:
  Multi Format
  Min datters skole vil skille sig af med deres mørkekammerudstyr, og pedellen har spurgt mig til råds. Han vil som old-school håndværker hellere overdrage udstyret til folk, der sætter pris på det og bruger det, end køre det på losseren.

  Nogen forslag fra dette forum til, hvem der kunne have en interesse i at aftage isenkrammet? Jeg har ikke en fuld inventarliste, men jeg kunne se en stak Meopta + et enkelt Durst med farvehoved (35mm kun). Dertil kommer alverdens bakker, tænger, kander etc etc. Stand bærer nok præg af, at det har været brugt i undervisningssammenhæng.

  Jeg er naturligvis klar over, at markedet mildt sagt ikke er til analogt udstyr, men jeg synes det er værd at støtte pedellen i hans ambition om at holde et ædelt håndværk i live.

  Gode råd velkomne.
   
 2. Soeren

  Soeren Member

  Messages:
  2,634
  Joined:
  Nov 5, 2004
  Location:
  Naestved, DK
  Shooter:
  Multi Format
  Puha den er svær. Jeg har tidligere haft udstyr i "pleje" indtil der blev brug for det men det kommer nok til at knibe nu hvor konen er blevet meget rund om maven :smile: Jeg skulle mene at jeg har de apparater (indtil 6X7) jeg skal bruge men bakker osv kan man vel aldrig får for meget af. Er der måleglas mm.? Jeg kan ikke komme på nogen der Pt har brug for 35mm mørkekammerudstyr.
  Mvh Søren
   
 3. Falkenberg

  Falkenberg Member

  Messages:
  473
  Joined:
  Sep 30, 2007
  Location:
  Denmark
  Shooter:
  8x10 Format
  Jeg får også tilbudt en hel del mørkekammer udstyr, men er nået til den konklusion at alt som ikke er minimum 4x5" og prof, er uinteressant. Alt tilbehøret er lettere at finde brugere til, men igen så er markedet oversvømmet med dimser og dele. Ærgeligt at man ikke kender nogen med en ubrugt tør lagerhal, hvor man kunne opmagasinere alt det man ikke lige skal bruge.