Hjælp til 4x5 forstørrelsesapparat

Discussion in 'Scandinavia' started by loman, Oct 25, 2009.

 1. loman

  loman Subscriber

  Messages:
  585
  Joined:
  Apr 1, 2006
  Location:
  Denmark
  Shooter:
  35mm
  Hej Allesammen.
  Jeg havde endelig for nylig fået mit omega d3 forstørrelsesapparat op at køre. Det havde et ilford 500c mulitgrade hoved så det kunne jo ikke være bedre. Og hvad sker der så, efter bare en måned fejler elektronikken, så nu fungerer hovedet ikke (når man tænder for apparatet hyler det, og man kan ikke indstille på controlleren). Jeg er dybt ulykkelig, da jeg ellers lige så glad for at det var lykkedes at få et forstørrelsesapparat der kunne tage alle negativstørrelser op til 4x5 til at passe i mit lille 1x2 kvadratmeter store mørkekammer.
  Er der eventuelt nogen af jer det enten ligger inde med et ilford 500 controller (altså både "kassen" og controlleren) eller eventuelt et andet hoved der passer til en omega, eller et helt andet 4x5 forstørrelsesapparat (skal helst være omega, da det er det jeg har en masse negativholdere til).
  Jeg ved dette er et skud i tågen, men jeg var bare så glad for at det endelig var lykkedes at finde et "lille" 4x5 forstørrelsesapparat der passede til mit mørkekammer.

  Venlig Hilsen
  Mads
   
 2. flemming sarup

  flemming sarup Member

  Messages:
  75
  Joined:
  Mar 30, 2007
  Location:
  Værløse in D
  Shooter:
  Multi Format
  Jeg forstår dig, har selv en stor Durst med Ilfords 500 multigrade hoved som jeg er meget
  glad for. For 2 år siden manglede jeg en "dims" som Paul Erik Guldager kunne skaffe prøv ham
  Hans telef. nr.: 4619 0728 og 4015 5035.
  Held og lykke Flemming Sarup