APUG-treff i Larvik, Norge i juli

Discussion in 'Scandinavia' started by Andreas, May 25, 2008.

 1. Andreas

  Andreas Member

  Messages:
  22
  Joined:
  Nov 15, 2007
  Location:
  Larvik, Norw
  Shooter:
  Multi Format
  SOMMERENS APUG-FOTOTREFF
  I LARVIK
  23. - 27. JULI 2008

  Farris Fotoklubb inviterer igjen til uformell fotoweekend i Larvik med hovedvekt på analog fotografering. Fjorårets sommertreff opplevde vi som en suksess. Vi fulgte opp med et treff i oktober med mange deltakere. Dette har gitt mersmak, og i år satser vi på et litt utvidet opplegg. Treffet går fra onsdag til søndag med mulighet for å delta en eller flere dager, etter eget ønske. I år legger vi treffet inn under APUG-paraplyen.

  Treffet er ikke en workshop med profesjonelle veiledere, men en anledning til å dele kunnskap og entusiasme om analog fotografering – 24 x 36mm, mellomformat og storformat. Vi tilbyr muligheter både for fotoutflukter og for arbeid i mørkerommet. Programmet er løst og fleksibelt, slik at deltakerne selv er med på å styre innholdet.

  Vi kan tilby mørkerom med ca 10 kopierings¬apparater fra 35mm til 13x18cm. Film og papir kan skaffes. Kontakt oss ved behov. Digital fotografering er ikke bannlyst fra treffet - vi har projektor for framvising. Under workshopen (se nedenfor) vil mørkerommet være tilgjengelig kun for workshopens deltakere, men vi regner med å ordne mulighet for framkalling av film også for andre i denne perioden, slik at du kan stå klar med ferske negativer når mørkerommet blir tilgjengelig. Vårt lille mørkekott for lading av filmkassetter og framkallertanker vil hele tiden være tilgjengelig.

  Vi kan tilby overnatting på Norskskolen i Larvik hvor vi har våre klubblokaler. Ta med sovepose og liggeunderlag. Vi kan også benytte skolens kantine. Alkohol på skolens område tillates ikke. – Røyking ute eller på en trivelig terrasse. Muligheter for dusjing for damer og herrer. – De som ønsker mer komfort henvises til distriktets hoteller eller campingplasser. Vi kan bistå med dette, ta kontakt via e-post.

  Vi tar ingen deltakeravgift, men i år ser vi oss nødt til å be om dekning av utgifter til mat og til mørkeromskjemi. Vi tilbyr enkle måltider på stedet til tilnærmet selvkost. De som ønsker å benytte mørkerommet, betaler en liten avgift til dekning av kjemikalieforbruket. Film og papir holder man, som nevnt, selv, eller kjøper på stedet.


  Vi ber om forståelse for at vi ønsker bindende påmelding p.g.a. forberedelser og innkjøp av mat. Frist for påmelding er 15. juni 2008 til:
  Farris Fotoklubb,
  Johannes Barth-Nilsen
  e-post: minolta_md@yahoo.no

  Mob. tlf.: 982 31 040, etter kl.14.30

  Til våre danske venner: Larvik er nesten i Danmark - vi har fergeforbindelse til Hirtshals!
  Til våre svenske venner: Larvik er nesten i Sverige - nabobyen Sandefjord har fergeforbindelse til Strømstad!  MØRKEROMSWORKSHOP
  I tilknytning til treffet arrangerer vi i år en mørkeromsworkshop med den internasjonalt kjente mørkeromsspesialisten Mike Crawford. workshopen går på torsdag 24. og fredag 25. juli. Deltakelsen er begrenset til 10 personer. Når dette skrives er det kun få plasser igjen. For påmelding: kontakt Morten Kolve på morten@kolve.org.

  Mer om Mike Crawford finner du på http://www.lighthousedarkroom.com/


  http://www.farrisfotoklubb.com
   
  Last edited by a moderator: May 26, 2008
 2. OP
  OP
  Andreas

  Andreas Member

  Messages:
  22
  Joined:
  Nov 15, 2007
  Location:
  Larvik, Norw
  Shooter:
  Multi Format
  Feil årstall !
  Jeg har dessverre kommet i skade for å legge inn feil årstall i påmeldingsfristen. Det skal selvsagt være 2008.
  Hilsen Andreas
   
 3. Johs

  Johs Member

  Messages:
  156
  Joined:
  Oct 8, 2007
  Location:
  Larvik, Norw
  Shooter:
  Large Format
  Hei
  Fåreløpig liten respons og tilbakemeldinger. Er påmeldingsfristen for lang i forhold til at dere tør å melde interrese??
  minolta_md@yahoo.no
  tlf. 0047 98231040
  Johannes
   
 4. Trond

  Trond Subscriber

  Messages:
  785
  Joined:
  Jul 21, 2004
  Location:
  Harestua, Norway
  Shooter:
  Multi Format
  Groups:
  Hei,

  Det hadde vært morsomt å ta meg en tur, men jeg har dessverre ikke anledning denne gangen. Håper det blir en suksess for det!

  Trond
   
 5. Johs

  Johs Member

  Messages:
  156
  Joined:
  Oct 8, 2007
  Location:
  Larvik, Norw
  Shooter:
  Large Format
  Håper på gjentagelse av alle deltagernes suksess i 2007. Om påmeldingsfriste overskrides noe før endelig påmelding kan vi leve med. Har dere tenkt å prøve å få det til, så setter jeg pris på forhand påmeldinger, slik at alt blir lettere å planlegge / vi tilpasser det meste.
  Johs
   
 6. Johs

  Johs Member

  Messages:
  156
  Joined:
  Oct 8, 2007
  Location:
  Larvik, Norw
  Shooter:
  Large Format
  Canon Norge stiller med en Scanner, slik at noen har en mulighet til å få mailet sine stolte resultater hjem. Jeg setter også opp min 9950F for større formater.
   
 7. Johs

  Johs Member

  Messages:
  156
  Joined:
  Oct 8, 2007
  Location:
  Larvik, Norw
  Shooter:
  Large Format
 8. morkolv

  morkolv Member

  Messages:
  204
  Joined:
  Feb 4, 2005
  Location:
  Norway
  Shooter:
  Multi Format
  Oppdatering!! Sommerens fototreff i Larvik 23. -27 juli 2008

  Hei!

  Nå rykker sommerens fototreff hos Farris Fotoklubb stadig nærmere!!
  Det blir:
  - Fotoutflukter til områdene i og nær Larvik (Bøkeskogen, Farrisvannet osv..)
  les mer her Link åpnes i nytt vinduhttp://www.farrisfotoklubb.com/page3/page3.html

  - "Hullkamerastunden" med Øyvind, se mer her
  Link åpnes i nytt vinduhttp://foto.no/cgi-bin/diskusjon/lesTraadHier.cgi?id=3520... (link forkortet)

  - Mørkeroms workshop med Mike Crawford (fast skribent i Black & White Photography) les mer her Link åpnes i nytt vinduhttp://www.farrisfotoklubb.com/page3/page3.html


  På Lørdag 26 Juli blir det "Åpen Dag" kl 1200 med mulighet for å stikke innom for å se hva dette er, få en oppsummering og se resultatene fra både Hullkamerastunden og mørkeromsworkshopen, kjøpe og selge analogt fotoutstyr (film, mørkerom, kameraer osv..), som kanskje har samlet støv etter at noen du kjenner du kjøpte digitalt? Har du en ordentlig lekkerbisken av ett analogt kamera/objektiv.. hva med auksjon med minimums priser.. Nå kan du få gitt Hasselbladen/Nikonen/Leica'n.... din videre og samtidig vite at den går til ett godt hjem!!

  PS Pga sykdom er det nå det er ledig TO plasser på mørkeromsworkshopen!! Første mann til mølla! Ring meg på +4797682890 for mer info

  Mvh
  Morten

  Lagt inn av Morten Kolve, idag
   
 9. Halvis

  Halvis Member

  Messages:
  78
  Joined:
  Oct 27, 2007
  Location:
  Oslo, Norway
  Shooter:
  35mm RF
  Gleder meg!

  Tar med en haug med stæsj, inkludert noe byttegreier til byttebordet! (Diverse projektor- og TV-kameralinser, to kameraer). Fikk ikke tak i mer enn et pinholekamera byggesett, men har altså et slikt til salgs (uåpnet) for en hundrelapp! (Supert til ungene!)

  Og så gleder jeg meg til workshop'en!

  Dette blir morro!
   
 10. Johs

  Johs Member

  Messages:
  156
  Joined:
  Oct 8, 2007
  Location:
  Larvik, Norw
  Shooter:
  Large Format
  Denne siste klubbkvelden før treffet hadde vi besøk av Asle Svarverud. Han hadde med seg originalbildene fra sin Bok ” Norske landskap”. Hakeslipp er det rette ordet å bruke etter å fått se hva Zone systemet i praksis kan utrette av teknisk perfeksjon. 8 Store innrammede bilder kommer til å henge hos oss til utstilling under Apug treffet i Larvik i uke 30.
  9 signerte bøker er kjøpt opp av medlemmer, men vi prøver å skaffe flere fra forlaget for salg under treffet.

  Asle Svarverud:
  http://kunst.no/svarverud/photomenu.html